Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

Extendas - Een technische beursfilm die de aandacht trekt

Scroll verder om meer te zien

De klant & het doel

Petrol organisaties helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen op alle IT niveaus. Dat is in een notendop wat Extendas doet. De software leverancier voor organisaties in de mobiliteitsmarkt klopte bij ons videoteam aan voor een pakkende film, waarmee zij op de Tankstation Vakbeurs hun nieuwste kassasysteem konden presenteren. Met dit kassasysteem is het voor het eerst mogelijk om brandstof te koppelen: een noviteit die voor petrol organisaties een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent.

Op de beurs is de tijd beperkt: in korte tijd moet je de aandacht van het publiek weten te trekken én de aanwezigen weten te enthousiasmeren. Voor deze beursfilm is daarom gekozen voor technisch ogende, overzichtelijke beelden en begrijpelijke taal. De kijkers krijgen zo een kijkje in de toekomst: een toekomst met kansrijke noviteiten die dankzij het nieuwe systeem van Extendas ineens heel dichtbij is.

“Nu we brandstof ook kunnen koppelen is de cyclus rond en zijn de mogelijkheden onbeperkt. Dat is wat we wilden laten zien op de beurs.”

Dit hebben we gedaan:

  • Creatieve brainstorms
  • Script schrijven
  • Productie
  • (2D) animaties