Contact opnemen
Case - Bedrijfsfilms

BVH Display - De bedrijfsfilm 2.0. ging viral op Facebook

Scroll verder om meer te zien

De uitdaging & de klant

BVH Display uit Lichtenvoorde wilde een bedrijfsfilm laten maken die opvalt. Anders dan anders, een film die je af wil kijken en dus boeit tot de laatste seconde. BVH Display durft en onderscheidt zich op originele wijze.

Het familiebedrijf startte dertig jaar geleden in de sign- en displaybranche. Als je een winkel binnenloopt, is de kans groot dat er sign- en displayproducten staan van BVH Display. Met klanten als Coca-Cola, Coolblue, en Hunkemöller is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler in de sign- en displayindustrie.

“Ebbers Media gaf ons de film die we wilden. We zijn een bedrijf dat wil opvallen in de grijze massa. Dat doen we door deze film.”

Dit hebben we gedaan:

  • Creatief script schrijven
  • Filmen op locatie (met drone)
  • Greenscreen montage
  • Beeld- & geluidsmontage
  • Videomarketing
Dit zijn Thijs & Marc van BVH. Ze spelen de hoofdrol in hun eigen film
Creatief script

De bedrijfsfilm 2.0. Geen standaardverhaal langs alle bedrijfsonderdelen

…Maar een creatieve insteek die opvalt. Bij BVH Display was dat hun eigen verhaal met een humoristisch sausje. Dat past bij hen. Om tot een goed bekeken concept te komen moet je keuzes maken: wat wil je vertellen en wat wil je dat de bezoeker onthoudt? Wij zorgen voor het creatieve script en dat de video gezien en gedeeld wordt. Opvallen in de grijze massa, noemt BVH Display het zelf. Dat doen ze met deze ludieke bedrijfsfilm!

Greenscreen montage
Een must bij elk filmproject: Locatiebezoek vooraf
Videomarketing

Zo blijft jouw nieuwe bedrijfsvideo geen linkje op je website...

Opvallende video’s gaan tegenwoordig viral. Dat begint bij een goed script, maar wordt naar een hoger level getild door goede videomarketing. Social media is dé plek voor video, daar gaat het leven. Als je daar opvalt, weet je dat je het goed hebt gedaan. De video van BVH werd massaal gedeeld. Heel tof!
bvh Facebook shares