Contact opnemen

Een instructiefilm laten maken?

De instructiefilm is jouw visuele gebruiksaanwijzing

Wanneer wil je een instructiefilm laten maken? Een goede instructiefilm legt complexe zaken op een begrijpelijke visuele manier uit. Ogen en oren ontvangen dezelfde informatie, waardoor de uitleg beter wordt onthouden. Daarnaast kan een instructiefilm je service-afdeling ontlasten, zodat je tijd en geld bespaart. We kunnen nog veel meer vertellen en uitleggen, maar scroll naar onderen en kijk naar onze uitleg- en instructiefilms. Dat werkt beter, zoals je nu weet.

We maken van jouw uitleg- en instructiefilm een overtuigend verhaal

Creatief script

Elk verhaal heeft een een startpunt. Maar waar wil je dat het verhaal eindigt, wat wil je bereiken? We bepalen de held van het verhaal, dit ben jij: de klant. Daarna bepalen we de schurken. De concurrentie, een communicatieprobleem of een dalende verkoop bijvoorbeeld. Hen willen we verslaan. Als deze focus helder is, starten we pas met de film. Hoe beter de focus, hoe succesvoller de instructiefilm wordt.

  • Kennismakingsgesprek
  • Creatief script schrijven
  • Onderzoek
  • Shotlist

Filmen & monteren

We hebben 3 cameramensen. Dit zijn specialisten die jouw verhaal verbeelden. Zij hebben een passie voor bedrijfsfilms met maximale creativiteit en gevoelsbeleving. Een bedrijfsvideo van ebbersmedia is gevoel gevangen in beeld.

  • Filmen op locatie
  • Geluidsmontage
  • Beeldmontage
  • Voice-over

Videomarketing

Na de oplevering is het werk nog niet gedaan. Want hoe bereik je met je gloednieuwe bedrijfsvideo de juiste doelgroep? Onze online marketeers helpen je hierbij. Zij zorgen dat je gezien wordt!

Bekijk onze uitleg- en instructiefilms hieronder

Nestlé - Geen standaard veiligheidsfilm

Bekijk project

Basil - Instructiefilmpjes voor nog meer fietsplezier

Bekijk project

Toch op zoek naar een ander soort film?

We doen het allemaal. Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één product. Zijn je bedrijfsprocessen niet zo sexy in beeld te brengen? Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.  Één ding is zeker, je gaat opvallen!