Contact opnemen

Bedrijfsfilm laten maken?

Imagefilm, corporate movie of bedrijfsfilm, hoe je het ook noemt: wij maken het!

Onze filmspecialisten zijn vakidioten, we kunnen het niet anders zeggen. Voor elke bedrijfsfilm gaan we voor de volle 100 % om jou te geven waar je naar op zoek bent. We maken geen bedrijfsfilms, maar films voor bedrijven. Films die opvallen, creatief zijn en anders dan alle anderen. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem gerust contact op met Nick, hij kan je adviseren over trends en mogelijkheden.

We maken van jouw bedrijfsfilm een succesverhaal

Creatief script voor jouw bedrijfsfilm

Elk verhaal heeft een een startpunt. Maar waar wil je dat het verhaal eindigt, wat wil je bereiken? We bepalen de held van het verhaal, dit ben jij: de klant. Daarna bepalen we de schurken. De concurrentie, een communicatieprobleem of een dalende verkoop bijvoorbeeld. Hen willen we verslaan. Als deze focus helder is, starten we pas met de film. Hoe beter de focus, hoe succesvoller de bedrijfsfilm wordt.

 • Kennismakingsgesprek
 • Creatief script schrijven
 • Onderzoek
 • Shotlist

Bedrijfsfilm filmen & monteren

We hebben 3 cameramensen. Dit zijn specialisten die jouw verhaal verbeelden. Zij hebben een passie voor het maken van bedrijfsfilms met maximale creativiteit en gevoelsbeleving. Een bedrijfsfilm van ebbersmedia is gevoel gevangen in beeld.

 • Filmen op locatie
 • Geluidsmontage
 • Beeldmontage
 • Voice-over

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

Na de oplevering is het werk nog niet gedaan. Want hoe bereik je met je gloednieuwe bedrijfsvideo de juiste doelgroep? Onze online marketeers helpen je hierbij. Zij zorgen dat je gezien wordt!

Wat kost het een bedrijfsfilm?

Het maken van een bedrijfsfilm is een kunstwerk waar onze specialisten met uiterste precisie aan werken. Daarom is een vast tarief voor een bedrijfsfilm lastig te bepalen. Voor een schilderij van Vincent van Gogh bestaat ook geen vaste prijs, toch? We kunnen je wél verzekeren dat onze bedrijfsfilms goedkoper zijn dan de doeken van deze kunstschilder.

De prijs van een bedrijfsfilm is gebaseerd op het aantal uren dat nodig is om de film te maken. We rekenen daarbij uren voor het creatieve filmscript, het filmen en de montage. Daarnaast telt het volgende mee:

 • Is er een voice-over?
 • Moet de bedrijfsfilm ondertiteld worden?
 • Zijn er acteurs of figuranten nodig?
 • Filmen we één dag op één locatie of vijf dagen in het buitenland?
 • Alleen een cameraman of ook een licht- en geluidsman?

Afijn, je snapt het. De kosten van een bedrijfsfilm is afhankelijk van veel factoren. Feit is wel; voor elk budget hebben we een passende oplossing.

Reacties van onze klanten

Sean Dusseldorp, over de bedrijfsfilm voor Dusseldorp Transport

“Zolang er internet bestaat werken wij al samen met ebbersmedia. Voor ons een erg professionele en proactieve partij. We zijn met onze website al jaren terug gestart, maar zijn nu ook voor onze bedrijfsfilms klant bij hen. Dit totaalpakket spreekt ons erg aan. Wij merkten dat onze websitebezoekers minder tijd besteedden aan het lezen van lange teksten. Met drie professionele bedrijfsfilms krijgen bezoekers van onze website, in een korte tijd, een duidelijk beeld van ons bedrijf en onze diensten. Het doel was om de drie verschillende takken van transport te belichten en dat is naar onze mening goed gelukt. Wij hebben bij de oplevering veel leuke reacties ontvangen en dit horen wij nog regelmatig terug van (nieuwe) klanten.”

Clementine Terhorst, over de bedrijfsfilm van SABA

“Een bedrijfsfilm is een goed medium om de functie en voordelen van onze kitten & lijmen te visualiseren. Wij werken graag samen met lokale partners, omdat dat de persoonlijke communicatie sneller en eenvoudiger maakt. Bovendien past ebbersmedia qua bedrijfscultuur bij SABA: professioneel, korte lijnen en persoonlijk. De reacties op de bedrijfsfilms zijn positief. Ik krijg met name veel reactie op de vacaturevideo, omdat die video blijkbaar erg opvalt en ik er natuurlijk zelf een rol in speel.”

Leone de Lange, over de bedrijfsfilms voor Alpha Deuren International

“Ebbers heeft een aantal bedrijfsfilms voor ons gemaakt. We hebben hiervoor gekozen omdat met video de wijze waarop de montage moet plaatsvinden, beter in beeld kunnen worden gebracht dan een papieren montagehandleiding. De ervaringen in de afgelopen jaren zijn heel goed geweest. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Ebbersmedia denkt heel goed mee in de voorbereiding. Het script is zelfs in overleg met een monteur opgesteld. Ik ervaar een prettige mentaliteit, aardige, bereidwillige medewerkers, goede sfeer, professionele en serieuze werkwijze. Onze klanten in binnen- en buitenland, tot aan buiten Europa toe, zijn enthousiast. De bedrijfsfilms duren vrij kort, waardoor de aandacht wordt vastgehouden.”

Scroll en bekijk onze eerder gemaakte bedrijfsfilms

Brekr - Configureer je eigen elektrische brommer

Bekijk project

Lely Center Zelhem - Van zendpiraat tot robotfanaat

Bekijk project

Toch op zoek naar een ander soort film?

Wil je iets anders dan een bedrijfsfilm laten maken? We doen het allemaal. Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één product. Zijn je bedrijfsprocessen niet zo sexy in beeld te brengen? Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is. Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie. Je gaat opvallen!