Contact opnemen

Bedrijfsfilm laten maken?

Imagefilm, corporate movie of bedrijfsfilm, hoe je het ook noemt: wij maken het!

Onze filmspecialisten zijn vakidioten, we kunnen het niet anders zeggen. Voor elke bedrijfsfilm gaan we voor de volle 100 % om jou te geven waar je naar op zoek bent. We maken geen bedrijfsfilms, maar films voor bedrijven. Films die opvallen, creatief zijn en anders dan alle anderen.

We maken van jouw bedrijfsfilm een succesverhaal

Creatief script voor jouw bedrijfsfilm

Elk verhaal heeft een een startpunt. Maar waar wil je dat het verhaal eindigt, wat wil je bereiken? We bepalen de held van het verhaal, dit ben jij: de klant. Daarna bepalen we de schurken. De concurrentie, een communicatieprobleem of een dalende verkoop bijvoorbeeld. Hen willen we verslaan. Als deze focus helder is, starten we pas met de film. Hoe beter de focus, hoe succesvoller de bedrijfsfilm wordt.

  • Kennismakingsgesprek
  • Creatief script schrijven
  • Onderzoek
  • Shotlist

Bedrijfsfilm filmen & monteren

We hebben 3 cameramensen. Dit zijn specialisten die jouw verhaal verbeelden. Zij hebben een passie voor het maken van bedrijfsfilms met maximale creativiteit en gevoelsbeleving. Een bedrijfsfilm van ebbersmedia is gevoel gevangen in beeld.

  • Filmen op locatie
  • Geluidsmontage
  • Beeldmontage
  • Voice-over

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

Na de oplevering is het werk nog niet gedaan. Want hoe bereik je met je gloednieuwe bedrijfsvideo de juiste doelgroep? Onze online marketeers helpen je hierbij. Zij zorgen dat je gezien wordt!

Scroll en bekijk onze eerder gemaakte bedrijfsfilms

MeisterSinger - Neem even de tijd voor deze imagefilm

Bekijk project

BVH Display - De bedrijfsfilm 2.0. Ruim 15.000 views op Facebook

Bekijk project

Toch op zoek naar een ander soort film?

Wil je iets anders dan een bedrijfsfilm laten maken? We doen het allemaal. Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één product. Zijn je bedrijfsprocessen niet zo sexy in beeld te brengen? Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is. Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie. Je gaat opvallen!