Contact opnemen

Animatiefilm laten maken? Een animatiefilm is grenzeloos

Leg complexe bedrijfsprocessen eenvoudig uit

Een moeilijk verhaal simpel uitleggen, is moeilijk. Sommige bedrijfsprocessen zijn nou eenmaal niet zo ‘sexy’ in beeld te brengen. Met een animatiefilm leg je complexe materie op een heldere manier uit. De combinatie van animatie en geluid zorgt ervoor dat de boodschap beter overkomt, dit is bewezen. Een animatiefilm biedt mogelijkheden die in alleen in de geanimeerde wereld bestaan.

Zo maken we onze heldere animatiefilms

Creatief script & storyboard

Misschien verwacht je het niet, maar het schetsen begint echt met potlood en papier. Onze grafisch vormgever tekent vervolgens het storyboard als een soort stripverhaal. Het storyboard wordt digitaal of met potlood uitgewerkt. De teksten, voice-over en animaties worden uitgewerkt tot een compleet verhaal.

  • Kennismakingsgesprek
  • Creatief script schrijven
  • Storyboard maken

Animatie & montage

Het storyboard wordt 2d uitgewerkt in Illustrator. Er beweegt nu nog niks. Dit gebeurt pas bij het animeren in Adobe After Effects. De 2d-animaties komen dan letterlijk tot leven. In deze fase worden muziek en voice-over toegevoegd. Wat uiteindelijk resulteert in een heldere animatiefilm.

  • Illustreren & animeren
  • Beeldmontage
  • Voice-over- & geluidsmontage

Videomarketing

Na de oplevering is het werk nog niet gedaan. Want hoe bereik je met je gloednieuwe animatiefilm de juiste doelgroep? Onze online marketeers helpen je hierbij. Zij zorgen dat je gezien wordt!

Zij kozen voor een duidelijke animatiefilm

EventBar - Proost! Op een geslaagde animatiefilm

Bekijk project

Comfort company - In 40 sec een unieke boodschap

Bekijk project

Toch op zoek naar een ander soort film?

We doen het allemaal. Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één product.  Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie. Welke film past bij jouw doel? Één ding is zeker, je gaat opvallen!