Bedrijfsfilm laten maken?


Bedrijfsfilms, instructiefilms, animatiefilms &
tv-commercials met beleving
section arrow

Bedrijfsfilms waar wij trots op zijn

section arrow

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm hoeft niet saai of vanzelfsprekend te zijn. Wij gaan altijd op zoek naar die verrassende elementen van jouw organisatie. Zodat de film de aandacht van jouw doelgroep vasthoudt. Om zo’n boeiende bedrijfsfilm te kunnen maken, luisteren we goed. Vervolgens gaan onze creatievelingen voor je aan de slag. Zij schrijven het script en vanzelfsprekend regelen anderen uit ons team alles rondom de opnamen en doen de filmshoot. Zo’n bedrijfsfilm is heel breed inzetbaar. Je kunt ‘m op je website zetten of bijvoorbeeld gebruiken op beurzen. Een bedrijfsfilm laten maken heeft dus vele voordelen!

Bel ons op 0544 375461 of Stuur een bericht
De beste bedrijfsfilm laten maken
section arrow

Instructiefilm

Stel, je moet  onderdeel X in machine Y vervangen. Wat is fijner? Op zoek naar de gebruiksaanwijzing of een instructiefilm bekijken. Bedenk; zien is begrijpen! Met een goede instructiefilm kun je complexe zaken eenvoudig uitleggen. Nog een voordeel? De instructiefilm kan je serviceafdeling ontlasten zodat je tijd en geld bespaart. Denk je dat het maken van een instructievideo duur is? Laten we het zo zeggen; de kosten wegen altijd op tegen de baten.

Bel ons op 0544 375461 of Stuur een bericht
Instructiefilm
section arrow

Animatiefilm

Wil jij complexe materie simpel uitleggen? Dan is een animatiefilm zeer geschikt. Het is bewezen dat beeld en geluid tezamen zorgen voor het beter begrijpen en daardoor beter onthouden van de boodschap. Dus wil je heel snel de voordelen laten zien en de mogelijkheid hebben je eigen wereld te creëren? Wij maken jouw ideale animatiefilm. We bedenken het concept, ontwikkelen  een script, tekenen het storyboard en voegen geluidseffecten, muziek en eventueel een voice-over toe.

Bel ons op 0544 375461 of Stuur een bericht
Animatiefilm
section arrow

Een heldere en eenvoudige aanpak

1. Luisteren

luisteren
  • Doel van het project verhelderen
  • Werkwijze uitleggen
  • Offerte maken

2. Aandacht

verhelderen
  • Brainstormen
  • Opstellen script en shotlist
  • Briefing en planning maken

3. Doen

realiseren
  • Filmen op locatie
  • Film montage
  • Animeren
section arrow